Oenieboe

Voor de allerleukste amigurumi  haakpatronen! 


Over Oenieboe  

Wat en wie ben ik


Oenieboe is in Malta ontstaan. In maart 2017 ben ik met mijn man naar Malta verhuisd. Wij hebben een reisorganisatie die gespecialiseerd is in malta reizen : www.maltavliegreizen.nl. In Nederland hebben we alles verkocht om onze droom waar te gaan maken. Door deze stap hebben we een enorme vrijheid gekregen in ons leven en deze tijd vul ik graag in met creatief bezig zijn. Ik teken, klei, maak kleding en knutsel wat af maar haken en haakpatronen ontwerpen zijn bij mij favoriet. De naam van deze site is ontstaan doordat ik telkens als ik een knuffel heb gemaakt moet denken aan mijn prachtige neefje Lucas. Hij had als klein jochie een knuffel die hij Oenieboe noemde, de twee waren onafscheidelijk. Ze hoorde bij elkaar. Het waren dikke vriendjes. Ik vond dit een prachtige gedachten en besloot aan mijn neefje te vragen of ik de naam Oenieboe mocht gebruiken voor mijn website en mijn knuffels. Zoals jullie kunnen zien heeft hij hiermee ingestemd. 

Creativiteit is mij met de paplepel ingegeven. Mijn moeder was een onvoorstelbaar creatieve vrouw. Ik kon uren kijken naar hoe zij zat te borduren , breien, knutselen of kleding maakte op de naaimachine. Het fascineerde mij mateloos. Ondanks of moet ik zeggen dankzij al mijn creatieve uitspattingen mag ik nu wel zeggen dat het ontwerpen van knuffels (amigurumi) mijn hart definitief heeft gestolen en ik het heerlijk vind om mijn creaties met anderen te mogen delen in de vorm van mijn haakpatronen. Ik weet zeker dat mijn moeder met een grote glimlach naar me kijkt en stiekem af en toe mee haakt als ik er even zelf niet uitkom.

 Oenieboe is een site voor diegene die graag zelf creatief bezig is maar zeker  ook voor iedereen die een uniek cadeau zoekt voor een speciaal iemand.

Veel kijkplezier.

 

 

 

Ilse Willems,

 


 

De orginele "Oenieboe", hoe het allemaal begon............


 


 


 


 


 

E-mailen