Oenieboe

Voor de allerleukste amigurumi  haakpatronen! 

Voorwaarden

1.Betalingen

1.1 De betaling van de aangeboden digitale producten op www.oenieboe.nl geschiedt online en via de aangeboden betaalmethodes. Het product wordt digitaal en na de succesvolle betaling via email geleverd.

 1.2 Met de plaatsing van een bestelling en de betaling van een digitaal product gaat de koper een definitieve koopovereenkomst aan met Oenieboe.nl. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op Oenieboe.nl beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt. Tijdens het bestelproces dient u deze voorwaarden ook te accepteren.

 1.3 Een definitieve overeenkomst geeft de koper het niet-exclusieve en niet-overdraagbare recht voor het gebruik van de digitale producten. Het intellectueel eigendomsrecht en de wettelijke auteurschap blijven te allen tijde bij Oenieboe.nl.

 

2 Intellectuele eigendomsrechten

2.1 Alle intellectuele eigendomsrechten betreffende digitale producten, zowel in hun geheel als in onderdelen, blijven onverminderd eigendom van Oenieboe.nl. U verplicht zich ertoe iedere handeling na te laten, die inbreuk doet op het intellectueel eigendomsrecht.

 2.2 Oenieboe.nl garandeert dat de aan u geleverde digitale producten geen inbreuk maken op enig intellectueel eigendomsrecht van derden.

 

3 Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

 3.1 Oenieboe.nl is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de betreffende producten.

3.2 Correspondentie en/of levering vindt plaats via email en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste(email)adres aan Oenieboe.nl. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het juist instellen van uw PC en eventueel aanwezige programma’s zoals een PDF reader, firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat aan u verstuurde berichten en digitale producten kunnen worden ontvangen.

 

4 Copyright en niet toegestaan gebruik van downloads

 4.1 Op de digitale producten van Oenieboe.nl berust copyright. Het is daarom niet toegestaan de gekochte digitale producten te kopiëren en /of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren.

4.2 Het is niet toegestaan om “afgeleide werken” te maken door de downloads te modificeren en vervolgens te verspreiden of commercieel te exploiteren.

 

5 Bestelling annuleren

5.1 Op digitale producten van Oenieboe.nl geldt geen recht van retour. Annuleren van reeds uitgevoerde en geleverde bestelling is om deze reden niet mogelijk. 

6. Zending en levering van goederen 

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling, mits de artikelen op voorraad zijn, binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd naar het opgegeven postadres. Je ontvangt een bericht van Oenieboe zodra de bestelling verzonden is.


Verzending is te allen tijde op eigen risico!


Oenieboe is niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens en ná de verzending.


De bestelling wordt door Oenieboe zorgvuldig verpakt in een luchtkussen-envelop of een doosje (brievenbusdoosje).


Normaliter zijn al onze producten direct uit voorraad leverbaar, maar mocht dit niet zo zijn, dan nemen wij contact met u op.
Let op!!!


Wij versturen onze bestellingen middels een poststempel met PostNL. Dit gebeurt te allen tijden binnen 1 à 2 werkdagen. Dit betekend niet dat u het de volgende dag in huis heeft. Dit is afhankelijk van PostNL. O.a. Zondagen en bijvoorbeeld feestdagen spelen hierbij een rol.


Betaalmethoden

Betalen kan via PayPal, een bankoverschrijving.  

NA ontvangst van de betaling worden de patronen of ander gekozen goederen verzonden.


 

E-mailen